You can not build pages on Wikispaces in straight HTML. You can add the HTML as a widget to the page by going in to edit the page, selecting the Widget icon, selecting Other HTML, and entering in your page text.


SÅDAN INDSÆTTES TEKST DER ER I HTML-FORMAT:

GÅ TIL [EDIT] (ved blyanten oppe til højre)

VÆLG [WIDGET]-IKONET

VÆLG [OTHER HTML]

INDSÆT HTML-TEKST
(der kan ændres i html-teksten ved at trykke på "Other Widget" knappen)

BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk) er Danmarks ældste populærvidenskabelige tidsskrift for naturvidenskab. Det er det eneste blad af sin art i Danmark, som er helliget international forskning inden for livsvidenskaberne.

Artiklerne roses for at gøre vanskeligt stof forståeligt, uden at den videnskabelige holdbarhed tabes. Et rigtigt godt blad, der udfylder et formidlingstomrum mellem forskere og interesserede i naturvidenskab, skriver en læser. "Et af de eneste 'organer', der er brugbart til at følge med og holde sig i faglig form", skriver en anden læser. Endnu en læser skriver: "Bladet udfylder en meget vigtig rolle ved at bygge bro mellem forskning og resten af samfundet, der kan have svært med at følge med i det hæsblæsende tempo, der præger forskningen i disse år. Bladet burde findes på bibliotekshylderne på alle skoler og gymnasier i Danmark." En folkeskolelærer skriver: "dybt forklarende til detaljen". Bladet støttes af Tipsmidlerne.


Hvad er BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i venstre kolonne).
Emner i BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i midterste kolonne).
Pris for BioNyt Videnskabens Verden? (vis/skjul i højre kolonne).

Bladet bringer aktuelle, spændende forskningsnyheder inden for biologi, medicin og andre naturvidenskabelige områder som f.eks. klimaændringer, nanoteknologi, partikelfysik, astronomi, seksualitet, biologiske våben, ecstasy, evolutionsbiologi, kloning, fedme, søvnforskning, muligheden for liv på mars, influenzaepidemier, livets opståen osv.Tegn abonnement på BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk)

external image logo.gif